Wat doen wij allemaal

Avontuur voor mens en dier

Personeelsuitjes

Buiten in de natuur, overgeleverd aan de weergoden met een hoop vitamine G waar inspanning en ontspanning elkaar prachtig afwisselen.

Workshop schapendrijven is bij uitstek een manier om elkaar beter en op een andere manier te leren kennen. Workshop schapendrijven is imposant, verrassend en werkt op uw lachspieren. U zult zien dat de gezellige en informele sfeer effect zal hebben op een goede werksfeer.

Familiereunie

Een familie reünie is een speciale gelegenheid om de banden te versterken en herinneringen te maken!

Bij onze schapenboerderij in Assen bieden wij de perfecte setting voor een onvergetelijke familie reünie. Wat is nu leuker dan samen deel te nemen aan een Workshop Schapendrijven.

Tijdens onze workshop kunnen jullie:

Samenwerken:
Leer samen te werken met je familieleden om schapen te drijven. Het vereist communicatie en coördinatie.
Plezier en leren:
Schapendrijven is niet alleen leerzaam maar ook ontzettend leuk. Het zorgt voor onvergetelijke momenten en heerlijke lachbuien.
Herinneringen maken:
De ervaringen van schapendrijven op onze boerderij zorgt voor onvergetelijke herinneringen.
Een ontspannen sfeer:
Onze boerderij biedt een rustige en ontspannen omgeving waar jullie in alle comfort van de dag kunnen genieten. 

Of jullie nu op zoek zijn naar leuke activiteit om de dag op te fleuren hier heb je een unieke kans om samen te groeien als familie of gewoon iets anders willen proberen. Onze workshop Schapendrijven is de perfecte keuze voor jullie familie reünie.

Neem vandaag nog contact met ons op om deze bijzonder ervaring te boeken en maak van jullie familie reünie een onvergetelijke dag vol plezier en verbinding!

Schapen

Scroll to Top