Schapenboerderij

Welkom bij onze schapenboerderij

"Landschapsbeheer het Witterveld"

Onze schapenboerderij, gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied “Het Witterveld” in Assen, is de ideale plek voor workshops en teambuildingactiviteiten. Hier bieden wij een unieke ervaring in een omgeving die draait om ontspanning, gezelligheid en een ongedwongen sfeer.

Schapendrijven op uw eigen locatie?

Naast onze eigen boerderij-locatie zijn wij ook flexibel en bereid om onze workshop/teambuilding schapendrijven op andere locaties te verzorgen, mits deze aan bepaalde voorwaarden voldoen:

De workshop/Teambuilding kan alleen plaatsvinden op natuurgrond (bv gras, heide).

De locatie moeten veilig zijn om met schapen en honden aan het werk te gaan. Er moet voldoende ruimte zijn om de activiteiten kunnen uitoefenen.

Of je nu kiest voor onze eigen schapenboerderij met het betoverende natuurgebied als achtergrond of een andere geschikte locatie, wij staan klaar om jou en je team een onvergetelijke dag te bezorgen. Samen werken we aan teambuilding en communicatie, terwijl we genieten van de prachtige omgeving. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een unieke schapendrijfervaring te plannen!

Neem contact met ons op

Witterweg 56
9405 VL Assen

Caroline Visser 
+31 6 57 32 79 66

[contact-form-7 id=”e8dfab2″ title=”Stel gerust uw vraag:”]

Scroll naar boven
Schapenspiegel