Wie is caroline Visser?

Caroline Visser

Ondernemend, veelzijdig, creatief en oplossingsgericht!

Mijn naam is Caroline Visser!
Ik ben er trots op om mezelf voor te stellen als een persoon die gedreven wordt door ondernemingszin, veelzijdigheid, creativiteit en een vastberadenheid om oplossingen te vinden.

Dank je wel voor het nemen van de tijd om mijn verhaal te ontdekken.
ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken aan nieuwe avonturen en uitdagingen!

Ondanks mijn leeftijd ben ik iemand die altijd blijft denken in termen van uitdagingen en nieuwe kansen. Mijn levensverhaal begon in een middenstandsgezin, en door de jaren heen heb ik een rijke ervaring opgedaan als manager in verschillende thuiszorgorganisaties. Maar dat is niet het enige hoofdstuk in mijn avontuurlijke reis.

Samen met mijn echtgenoot run ik het bedrijf “Landschapsbeheer het Witterveld,” waar we werken met maar liefst 1600 schapen en getalenteerde bordercollies. Ons doel? Natuurbeheer en begrazing van zonneparken. Het samenkomen van mijn passie voor de natuur, mijn liefde voor schapen, en mijn vaardigheid in het trainen van bordercollies heeft geleid tot een unieke en effectieve benadering van natuurbehoud.

Wat me echter het meest intrigeert, is het potentieel van schapen en bordercollies om een spiegel te vormen voor menselijk gedrag en groepsprocessen. Schapen, zoals wij, zijn kuddedieren, en ze hebben de verbazingwekkende capaciteit om ons gedrag te weerspiegelen. Het is mijn overtuiging dat deze eigenschap kan worden benut om groepen te begeleiden, te inspireren en te versterken.

Ik nodig je uit om mijn reis te volgen, waarin ik mijn ervaringen deel, nieuwe uitdagingen omarm en blijf streven naar creatieve oplossingen. Laten we samen verkennen hoe de wereld van schapen, bordercollies en natuurbehoud kan bijdragen aan de ontwikkeling van groepen en individuen.

 

Neem contact op

Caroline Visser

Bedenker en directeur

Scroll to Top